GaGGENAU STUDIO DELDEN 

Zonlicht van Sunshower

Gaggenau Studio Delden is dealer van Sunshower. Douchen met verwarmend infrarood en/of laag gedoseerd UV-licht biedt het lichaam veel voordelen. Zo zorgt het verwarmend infrarood voor een heerlijk ontspannen gevoel, een betere bloeds-omloop en verlichting bij pijn. Laag gedoseerd UV-licht ondersteunt het immuunsysteem en bevordert pigmentvorming van de huid.

Infrarood spectrum
Het infrarood van Sunshower® bestaat uit twee golflengtes: de korte golf (IRA) en de middengolf (IRB). IRA verwarmt en dringt diep door in het lichaam. Het verbetert de bloedsomloop waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Zo zorgt het ervoor dat zowel spierspanning als gewrichtspijn afneemt. IRB wordt bijna volledig geabsorbeerd door de bovenlagen van de huid, waardoor er een warm gevoel ontstaat.

Laag gedoseerd UV-licht
Het UV-licht van Sunshower® bestaat uit twee golflengtes, namelijk UVA en UVB. Sunshower® straalt 80% UVB-licht en 20% UVA-licht uit. UVB-licht speelt een grote rol bij de aanmaak van vitamine D. UVA-licht dringt dieper door in de huid en zet het aanwezige pigment om in een zomerse teint.

Veiligheid
Bij Sunshower® staat veiligheid voorop. Daarom werken zij nauw samen met medisch specialisten en doen ze sinds 2007 onderzoek naar de effecten van UV-licht. Sunshower® levert altijd een slimme, veilige dosis UV-licht tijdens het douchen.

Waarom Sunshower
Voel je geweldig! Zonlicht heeft een positief effect op je welzijn, energieniveau en slaapritme. Het resultaat: meer vitaliteit én een beter slaapritme.

Verbeter je mobiliteit
Infrarood licht verbetert de bloedsomloop en helpt zo om afvalstoffen sneller af te voeren. Het herstelt pijnlijke spieren en stimuleert het lichaam dieper te ontspannen.

Blijf gezond
Laag gedoseerd UV-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D en draagt bij aan een efficiënter immuunsysteem met een verbeterde mentale gezondheid als gevolg.