GaGGENAU STUDIO DELDEN 

Vast aanspreekpunt

Bent u op zoek naar een vaste aanspreekpunt voor uw keuken- en/of badkamerrenovatie? Dan bent u bij Gaggenau Studio Delden aan het juiste adres! Niels Bezemer is uw toegewijde contactpersoon met meer dan 20 jaar ervaring in de branche. Hij staat altijd klaar om u te adviseren en te begeleiden met veel enthousiasme en betrokkenheid.
Maar dat is niet alles! Niels is niet alleen een expert in keukens en badkamers, maar heeft ook veel kennis en ervaring in de complete meubelinrichting van huizen. Maatwerk als het gaat om bijvoorbeeld inloopkasten, bijkeukens, tuinkamers en nog veel meer. Hij heeft zelfs projecten uitgevoerd voor scholen, tandartspraktijken en winkels. Niels weet wat er nodig is om uw huis om te toveren tot een prachtige en functionele leefomgeving.
Maar wat Niels echt onderscheidt, is zijn persoonlijke benadering. Hij biedt niet alleen begeleiding en advies, maar zorgt er ook voor dat u volledig wordt ontzorgd voor en tijdens de werkzaamheden. Als eigenaar is hij zeer betrokken bij het hele bouwtraject en is hij vaak op locatie te vinden. Niels’ motto is: “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”. Zo weet u zeker dat u kunt vertrouwen op zijn expertise en vakmanschap.
Wilt u meer weten over Niels en wat hij voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Bij Gaggenau Studio Delden staan we altijd voor u klaar!