GaGGENAU STUDIO DELDEN | collectie

Scandinavisch modern chique

Gaggenau Studio Delden stelt alles in het werk om haar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. In Hengelo hebben we de oude keuken gedemonteerd en de delen tijdelijk opgeslagen in de garage. Tijdens de bouw hebben we gezorgd voor een noodvoorziening, zodat onze klanten toch konden blijven koken.

Maar dat is niet alles. Zo zijn ook alle installatie werkzaamheden voor de nieuwe keuken door Gaggenau Studio Delden verzorgd. Zo hebben we een nieuw plafond geplaatst met verlichting en stukadoors-werkzaamheden uitgevoerd voor de plafonds en wanden. 

Deze keuken heeft een aantal bijzondere specials! De gehele keuken is doorgezet in het ton-sur-ton principe; van de nieuwe vloer tot aan het geplaatste plafond en alles wat ertussen zit. De kurkvloer sluit naadloos aan op de acryl fronten die zeer praktisch en duurzaam zijn in gebruik. Het fluweelzachte linnen kleurige Hi-Macs werkblad geeft rust in de ruimte en is zeer praktisch in het gebruik. De naadloze afwerking naar veegstroken en vensterbank maakt het tot een luxueus geheel.

De onderste voorraadladen zijn te openen door middel van een push to open-systeem, waardoor er maar één greep lijst zichtbaar is. De #Siemens combi-stoomoven samen met de brede inductiekookplaat zorgen voor het ultieme kookgemak waardoor alle mogelijke gerechten bereid kunnen worden.

De wasemkap is maatwerk en wit van kleur, zodat deze mooi aansluit bij het plafond. Een externe motor zorgt ervoor dat het systeem zo geluidsarm mogelijk is en een hoge afzuigcapaciteit heeft. Het spoeldeel geeft uitzicht op de tuin en is voorzien van #quooker, vaatwasser en zelfs een plint-heater voor extra comfort.

De stijl van deze keuken is Scandinavisch modern chique en samen met onze opdrachtgever zijn we ontzettend trots op het resultaat.

Art of the kitchen

Bekijk meer tijdloze ontwerpen van
Gaggenau Studio Delden.