GaGGENAU STUDIO DELDEn

Al meer dan 12,5 jaar
exclusief maatwerk keukens

Wij verzorgen inmiddels al meer dan 12,5 jaar exclusieve maatwerk keukens. Door de jaren heen heeft de keuken zich ontwikkelt tot het hart van de woning en een plek om samen te komen. Wij nemen dan ook graag de tijd om de perfecte keuken voor jou te ontwerpen.

Studio Delden staat sinds 2019 geheel in het teken van Gaggenau. Dit toonaangevende merk staat voor kwaliteit, innovatie en luxueus design. In Delden kunnen bezoekers het authentieke materiaal, waar Gaggenau bekend om staat, zelf ervaren. Naast het unieke karakter is Gaggenau een duurzaam merk, waar je jaren op kunt vertrouwen. Het uitstekende apparatuur, de details en het bijzondere maatwerk maken onze ontwerpen zo onderscheidend. Ons statement is niet voor niets; ‘Maatwerk maakt alles mooier’.

Wist je dat?

Gaggenau Studio Delden  een shop in shop bij Keukenhof van Twente is. U kunt daarnaast terecht bij Design Studio Oost wat tevens een shop in shop is bij de Keukenhof van Twente. Wij kunnen u dus niet alleen voorzien van de keuken die perfect bij u past, maar kunnen u ook voorzien in interieurdesign. Wij gaan dan ook in samenwerking met u als klant op zoek naar de juiste balans tussen ruimte, design en uiteraard ook alle praktische aspecten.