GaGGENAU STUDIO DELDEn

Exclusieve maatwerk keukens

Wij verzorgen inmiddels al ruim 14 jaar exclusieve maatwerk keukens. Door de jaren heen heeft de keuken zich ontwikkelt tot het hart van de woning en een plek om samen te komen. Wij nemen dan ook graag de tijd om de perfecte keuken voor jou te ontwerpen.

Studio Delden staat sinds 2019 geheel in het teken van Gaggenau. Dit toonaangevende merk staat voor kwaliteit, innovatie en luxueus design. In Delden kunnen bezoekers het authentieke materiaal, waar Gaggenau bekend om staat, zelf ervaren. Naast het unieke karakter is Gaggenau een duurzaam merk, waar je jaren op kunt vertrouwen. Het uitstekende apparatuur, de details en het bijzondere maatwerk maken onze ontwerpen zo onderscheidend. Ons statement is niet voor niets; ‘Maatwerk maakt alles mooier’.

Vast aanspreekpunt

Niels Bezemer is uw vaste contactpersoon bij Gaggenau Studio Delden. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de keuken- en badkamerbranche en adviseert en begeleidt zijn klanten met veel enthousiasme en betrokkenheid.

Naast zijn expertise in keukens en badkamers heeft hij ook veel kennis en ervaring in de complete meubelinrichting van huizen, zoals inloopkasten, bijkeukens, tuinkamers, enzovoorts. Daarnaast heeft hij ook projecten uitgevoerd voor scholen, tandartspraktijken en winkels.

Niels biedt niet alleen begeleiding en advies, maar zorgt er ook voor dat zijn klanten volledig worden ontzorgd voor en tijdens de werkzaamheden. Als eigenaar is hij zeer betrokken bij het hele bouwtraject en is vaak op locatie te vinden. Zijn motto is: "zeggen wat je doet en doen wat je zegt".

Wist u dat?

Gaggenau Studio Delden een onderdeel is van Keukenhof van Twente, waardoor u bij meerdere vestigingen terecht kunt voor onze expertise.

U bij Gaggenau Studio Delden ook Design Studio Oost kan vinden voor interieuradvies. Van kleuradvies of lichtplan tot een compleet interieurontwerp. Zo kunnen wij u dus niet alleen voorzien van de keukendie perfect bij u past. In samenwerking met u als klant, gaan wij opzoek naar de juiste balans tussen ruimte, design en uiteraard ook alle praktische aspecten.

Gaggenau Studio Delden u ook kan ontzorgen met installatie- en loodgieterswerk, kleine verbouwingen, badkamers en maatwerkkasten. Ontzorgen in exclusief maatwerk voor de gehele woning.