GaGGENAU STUDIO DELDEn

Kies voor een maatwerk keuken bij Gaggenau Studio Delden

Bij Gaggenau Studio Delden, waar uw droomkeuken tot leven komt, werken wij met trots aan prachtige keukenontwerpen en maatwerk keukens! Wij geloven dat uw keuken het hart van uw huis is. Daarom stemmen wij onze maatwerk keukens volledig af op uw wensen, levensstijl en huisdecor. Heeft u liever een modern, natuurlijk of wellicht een chique Scandinavisch keukenontwerp? Bij Gaggenau Studio Delden kunnen wij uw wensen, wat ze ook zijn, perfect realiseren met een maatwerk keuken.

maatwerk keuken oven

Een maatwerk keuken zo uniek als uzelf

Ten opzichte van een standaardkeuken, biedt een maatwerk keuken talloze voordelen. Het grootste voordeel is dat u geen compromissen hoeft te sluiten. Met een maatwerk keuken kunt u elk aspect van uw keuken naar wens aanpassen. Van de indeling en het materiaal, tot de apparatuur en afwerking. 

Wij zorgen ervoor dat uw keuken écht perfect aansluit op uw interieur en persoonlijke smaak. U hoeft dus geen middenweg te nemen bij het kiezen van een keuken.

 Maak vandaag nog een afspraak en creëer uw perfecte keuken!


Waarom een maatwerk keuken bij Gaggenau Studio Delden?

Gaggenau Studio Delden, onderdeel van het Keukenhof van Twente, biedt uitgebreide expertise in maatwerk keukens. Niels Bezemer, met meer dan 20 jaar ervaring in de keuken- en badkamerbranche, leidt de studio als eigenaar maar ook als vast aanspreekpunt voor ieder project. Hij begeleidt u bij elk project, met de nadruk op klanttevredenheid en complete ontzorging.

Samen met onze interieurstylist Femke Wessels worden onze afspraken verzorgd, waardoor wij kunnen meedenken in het totale interieur voor de gehele woning. Niet alleen voor uw keuken, maar ook voor interieuradvies kunt u bij ons terecht. Naast de keuken zullen ook de bijkeuken, garderobe, TV-meubel, walk-in closet en overige ruimtes aan bod komen en kunnen wij u hierin adviseren.

Wij focussen op Gaggenau's hoogwaardige, innovatieve ontwerpen en materialen. Maar hebben daarnaast ook een brede collectie aan andere hoogwaardige merken zoals Siemens, Liebherr, Wolf en meer. Bezoek onze studio om zelf de luxe en kwaliteit van Gaggenau Studio te ervaren!

Maak een afspraak voor uw perfecte maatwerk keuken!

Dus, bent u er inmiddels al zeker van? Geen standaardkeuken maar een écht passende maatwerk keuken? Laten we de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kop koffie. Maak vrijblijvend een afspraak!