GaGGENAU STUDIO DELDEN 

De warme kern van thuis

De keuken is allang niet meer de ruimte die uitsluitend wordt gebruikt om maaltijden te bereiden en samen te eten. Tijden veranderen en we zien steeds vaker dat wanneer de ruimte  beschikbaar is, wordt gekozen om de keuken om te turnen naar een woonkeuken. Een ruimte waar je na een dag werken thuis komt en even bij komt met een kop koffie. Kinderen die thuis komen en hun huiswerk maken aan de keukentafel. De keuken heeft een centrale plaats ingenomen in een woning. Wij als Gaggenau Studio Delden merken dat een keuken als het hart van de woning wordt gezien maar willen graag een stap verder gaan. Een keuken moet voor u voelen als de ziel van uw thuis!

Met de expertise van ons team leveren wij al vele jaren exclusieve maatwerk keukens. Dit begint met een persoonlijk adviesgesprek bij ons aan de Langestraat in Delden of bij u aan de koffietafel. We adviseren en vertalen uw wensen en onze creativiteit en expertise graag naar een krachtig ontwerp. 

Studio Delden staat in het teken van Gaggenau. Dit toonaangevende merk staat voor kwaliteit, innovatie en luxueus design. In Delden kunnen bezoekers het authentieke materiaal, waar Gaggenau bekend om staat, zelf ervaren. Naast het unieke karakter is Gaggenau een duurzaam merk, waar je jaren op kunt vertrouwen. Met uitstekende apparatuur,  details en  bijzondere maatwerk maken we onze ontwerpen zo onderscheidend. Ons statement is niet voor niets; ‘Het verschil is maatwerk’.