Een avond genieten met Gaggenau Studio Delden

Een avond genieten met Gaggenau Studio Delden!
In de maanden mei, juni en juli 2023 hebben we een fantastische actie in samenwerking met Chef-kok Dennis. Bij de aankoop van een keuken bij ons, krijgt u de kans om een avond te genieten van overheerlijke gerechten, bereid in uw eigen keuken. Chef-kok Dennis gaat graag met de meest verse producten aan de slag in uw nieuwe keuken!
 
Chef-kok Dennis is een gepassioneerde kok die zich inzet voor het bereiden van gerechten met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Tijdens de avond zal hij u niet alleen verrassen met zijn kookkunsten, maar ook alles uitleggen over de innovatieve apparatuur die in uw keuken is geïnstalleerd.
 
Bij Gaggenau Studio Delden zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit, design en vakmanschap. Met onze uitgebreide collectie van keukens van wereldklasse en hoogwaardige apparatuur, zijn wij ervan overtuigd dat we uw droomkeuken kunnen creëren. En met de hulp van Chef-kok Dennis kunt u een onvergetelijke ervaring beleven in uw eigen huis.
 
Wacht niet langer en maak een afspraak in onze studio aan de Langestraat in Delden om te bespreken hoe wij uw droomkeuken werkelijkheid kunnen maken. We kijken er naar uit om u te verwelkomen.