GaGGENAU STUDIO DELDEN 

De Quooker kokendwaterkraan

Een veelgehoorde reactie van onze klanten na de aanschaf van een Quooker kokendwaterkraan is “Dat hadden we echt veel eerder moeten doen”. Dit is dan ook niet voor niets, één van de vele ultieme keukenupgrades, die je volgens Gaggenau Studio Delden kunt doen. Het kan bijna niet anders of de Quooker wordt jouw nieuwe beste vriend. Met deze innovatieve kraan heb je niet alleen direct kokend water tot je beschikking, maar ook koud, warm en zelfs gezuiverd water. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te wachten op het koken van een pan water voor pasta of thee, maar ook dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het drinken van kraanwater vol onzuiverheden.

Met een Quooker kraan bespaar je niet alleen tijd en ruimte, maar ook energie. Doordat je precies de hoeveelheid water gebruikt die je nodig hebt, in plaats van een hele pan te koken, verbruik je veel minder energie. En als je kiest voor de Quooker CUBE, kun je ook nog eens bruisend water tappen. Zo heb je altijd de perfecte drank bij de hand.

De Quooker is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met een breed scala aan ontwerpen, van strak en modern tot klassiek en elegant, past de Quooker in elke keukenstijl. En dankzij de hoogwaardige materialen en de duurzame constructie gaat een Quooker kraan jarenlang mee.

Investeer in de Quooker kraan en ontdek een nieuwe wereld van gemak, comfort en stijl in je keuken. Je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt kunnen leven.

In onze studio aan de Langestraat in Delden hebben we de Quooker kokendwaterkraan natuurlijk werkend geïnstalleerd. Maak snel een afspraak met onze adviseurs en ervaar zelf het gemak van deze geweldige kokendwaterkraan!