De 400 serie flexinductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Kook, ventileer en vermaak met de 400 serie flexinductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging
In een wereld waar de keuken steeds meer een plek wordt om niet alleen te koken, maar ook gezellig samen te zijn, is het belangrijk dat kookplaten niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch passen bij je interieur. En laten we het verwijderen van kookdampen en geuren niet vergeten, dat is essentieel! Daarom introduceren we met trots deze prachtige pronkstukken voor in een open keuken.

Geurvrij koken, bakken of sudderen
De 400 serie flexinductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is voorzien van solide verlichte bedieningsknoppen aan de voorzijde van het werkblad. Deze krachtige afzuiging is subtiel geplaatst tussen twee flexinductie kookzones. De bedieningsknoppen, verkrijgbaar in roestvrij staal of zwart, combineren een professionele kookervaring met esthetiek die perfect past bij jouw keukenontwerp. En niet te vergeten, deze kookplaat is geschikt voor pannen tot 30 cm in diameter!

Uitvoering 90 of 80 cm
Of je nu kiest voor de 90 cm uitvoering met knoppen in de blende of werkblad (een unieke functie in de markt) of de 80 cm flexinductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, je bent verzekerd van uitzonderlijke kwaliteit. De 80 cm variant is uitgerust met de handige Twistpad bediening, een afneembare magneetknop. Beide kookplaten kunnen naadloos vlak worden geïnstalleerd, hebben een automatische ventilatieregeling met extreem veel vermogen, intelligente flexibele kookzones (geschikt voor bijvoorbeeld een teppanyaki of grillplaat) en niet te vergeten de solide bedieningselementen. Bovendien zijn beide kookplaten geschikt voor zowel luchtafvoer als recirculatie.

Maak van je keuken een ware eyecatcher met de 400 serie flexinductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Verleg de grenzen van koken, ventilatie en stijl in jouw culinaire domein.